Voor heel wat zaken hebben we elektriciteit nodig: verlichting, allerhande elektrische apparatuur, gestuurde rolluiken en schermen, voeding voor zonnepanelen enz.

Een installateur met een goede kennis van zaken is dus onmisbaar voor uw nieuwbouw- of renovatieproject.

De juiste bekabeling met een degelijke aansluiting in de zekeringkast is van uiterst belang voor uw veiligheid. Daarom is een keuring van uw elektrische installatie een noodzaak. Deze extra controle biedt u de garantie dat Elcoweb nv een perfecte installatie heeft uitgevoerd. Een kopie van het keuringsverslag met de bijhorende plannen wordt u bij de oplevering overhandigd.

Denkt u eraan uw woning te verkopen en is uw woning gebouwd voor 1981? Dan zal de notaris u vragen om een keuringsattestvan de elektrische installatie voor te leggen. Deze maatregel is van toepassing sinds 1 juli 2008. Klik hier voor meer uitleg.

Naast veiligheid mag ook het esthetische aspect van schakelmateriaal niet vergeten worden. Daarom werkt Elcoweb nv met het strakke design van Bticino, het merk dat al sinds 1936 functionaliteit en design combineert.

In deze tijden van dure energieprijzen voor stookolie, benzine, gas… stappen ook steeds meer mensen over op groene energie, zoals zonnepanelen, om hun elektriciteit op te wekken. Bij Elcoweb nv staan wij steeds paraat om u de nodige uitleg te geven, van plaatsing tot premies waar u recht op heeft.